Lyra har stulit popcorn och Tiiu var absolut inte delaktig.

Spread the love

Ja!
Idag när vi hade mornat hundarna och varit ute första promenaden med dem så kröp vi alla tillbaka i respektive säng och lade oss igen, husse hade ju inte stigit upp ännu.
Efter en stund så börjar Tiiu med sin morgonrutin, vilket är att gnälla det där tysta gnället som jag har berättat om innan.
Det gnället som jag hatar, när han gnäller tyst, tyst bara för att berätta att han inte vill störa men att han ändå vill säga något viktigt.
Tätt följde Lyra men istället för att gnälla tyst så tog hon direkt i från tårna och berättade klart och tydligt att hon verkligen ville berätta något väldigt, väldigt viktigt!
Efter en stund tröttnade jag på orkestern och gav med mig, klev upp för att släppa ut dem ur sitt rum och gå och lägga mig igen.
Lyra for som en blixt rakt igenom vårat rum, raka vägen till vardagsrummet och stött landade i soffan.
Jag skrattade då lite för mig själv och muttrade upprepande om att hon var en klurig liten varelse.
Nöjd gick jag tillbaka till sängen och kramade om husse som precis hade slagit upp ögonen.
Efter en stund tittar vi på varandra och hör hur någon krispar nöjt ute i vardagsrummet, inte generat heller för den delen.
Krispar som i typ… äter på ett väldigt hårt knäckebröd!
Precis som jag ska ropa på henne så berättar husse att ” Nu jävlar ska jag ta henne på bar gärning ” – och smyger ut efter Lyra i vardagsrummet.
För sent, hon mötte honom i korridoren och var mer lik en hamster än en hund, nöjdare än nöjdast med hela kinderna fulla efter gårdagens popcorn.
Tiiu stod bakom och nickade förnekande med huvudet för att säga ” Det var inte jag, det var inte jag!”
Nu sitter vi hos Dannielle och i morgon ska lilla fröken Gris på sin allra första utställning, vi får se hur det går med den saken!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *