Skräckfilm, en seg Tiiu och Dini älskar grishjärta.  

Spread the love

Ja, helgen har varit fylld med jobb och igår unnade jag nog en kväll tillsammans med min bror. Mat och bio stod på schemat och mot Hongkong bar det runt 18 snåret. Där åt vi buffé och om man inte har varit där så rekommenderar jag det starkt. Det var supergott och väldigt väldigt fräscht. Mätt blev jag också och när man var som mättat och nyäten och god då skulle man trycka ner en glass också. 

När vi sedan hade ätit så gick vi mot biografen där vi skulle se blair witch. Jag som är ungefär hur lättskrämd som helst, satt och kollade de 5 första minuterna. Resten av filmen så stirrade jag ner i bägaren med popcorn och försökte att undvika att inte krypa ur skinnet.

När filmen väl var klar så skulle jag åka hem och det var ingen trevlig upplevelse. Att sitta på helspänn i 3 mil är inte min grej för att sedan komma hem till en kolsvart garageplan och ett mörkt och nedsläckt hus. Jag somnade med nö och näppe och vaknade mitt i natten av att något brakade samman på nedervåningen och att Dini hade vredesutbrott. Innan jag knappt hade hunnit reagera så var Dini redan halvvägs ner i trappen för att hålla den ovälkomna gästen utanför huset. Han har en otrolig reaktionsförmåga och pondus som är hårdare än hos många andra raser. Tiiu till exempel, han sa inte ett ljud när Dini vrålade för full hals. Nejdå, han låg lugnt kvar i sängen och undrade vad det var för frispel som Dini höll på med. 

Idag har jag inte gjort många knop. Bara varit hos syrran och ätit mat och umgåtts lite. Dini fick smaka på grishjärta idag och de var det minsann inget fel på. Nu ska jag lägga mig på soffan en stund. Ha en bra kväll!

Bookmark the permalink.

One Response to Skräckfilm, en seg Tiiu och Dini älskar grishjärta.  

  1. Dannielle says:

    Ååh, nya Blair var bra då mao?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *