Folk med röda näsor och burrigt hår. 

Spread the love

Det är väl knappast någon som har missat den just nu skrämmande trenden som härjar löst i vårat avlånga land. Nämligen att klä sig i clownkostym och skrämma folk. Inte roligt, absolut inte roligt någonstans. Jag är själv otroligt rädd för clowner och har varit sen barnsben, vilket är ett väldigt vanligt fenomen. Mer än hälften av Sveriges befolkning är rädda för clowner eller har någon gång varit. De nöjer sig inte med att bara skrämma folk utan har dessutom misshandlat eller till och med knivskurit folk som de har skrämt. Det här kan bli väldigt väldigt farligt. Folk blir skrämda när de kör bil och det kan ju faktiskt orsaka en allvarlig trafikolycka. Jag är uppriktigt sakta så jävla trött på att man gör narr av andra personers rädslor att det nästan äcklar mig. Sluta för fan upp med att skrämma slag på folk och gör nögot vettigt med era jävla liv istället! Ge blommor till folk ni ser eller vad fan som helst istället.. Clownjävlar!

Bookmark the permalink.

One Response to Folk med röda näsor och burrigt hår. 

  1. Maria says:

    IDIOTER! Mina barn tycker det är jätteobehagligt. Just nu pusslar vi så att de inte behöver gå till och från skolan själva.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *