Nya mål med 2017!

Spread the love

Iväg flög ett gammalt år och vi välkomnade ett nytt med dunder och brak. Jag var till en början ganska övertygad om att det skulle bli ett dåligt år men efter att ha startat året på allra bästa sätt så är jag numera ganska så inställsam på att det här kommer att bli kärleken och gemenskapens år! 

Något annat som jag också ska hinna med under 2017 är att träna mera hund och att faktiskt lägga ner själen i att göra det ordentligt. Jag har har ändå en hund som verkligen har ambitioner att komma långt om man själv vill det. Jag ska fota och filma mycket så att man ser framsteg och bakslag och på så sätt hjälpa sig själv i att bli bättre. 

Tiiu ska få prova på att springa på bana lite till och samma sak gäller Dini. Det lilla räcerskrället kommer att älska att springa på bana. 

Målen jag har är att:

  • Ta RLDN med Dini.
  • Låta Tiiu springa sig lycklig på banan. 
  • Lyssna på min kropp och omfamna nya utmaningar. 
  • Blogga mer och att lägga mer tid och energi på bloggen!
  • Träna mer med kroppen och prioritera hälsa och välmående. 

Jag önskar er alla en fantastisk start på det nya året och fortsätt att visa varandra samma goa kärlek och respekt så kan vi nog se till att det här året blir ett oförglömligt år! 

Bookmark the permalink.

One Response to Nya mål med 2017!

  1. Dannielle says:

    Det här kommer bli ett fantastiskt år! <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *