Om folks brist på empati och ett kärt återseende är på ingång.  

Spread the love

Ja att folk i allmänhet är av annan åsikt än en själv är ju inte direkt ett problem i sig men när folk går på mig och mina nära och kära för att vi tränar våra hundar felaktigt, då blir det inte roligt längre. Jag är så less på folks åsikter och att man anser sig ha rätten att tycka och tänka om hur andra gör helt frikostigt utan någon som helst empati för personen i fråga. Jag har tex fått fan för att jag tränar positiv förstärkning med mina hundar, det kan vara mer djurplågeri enligt vissa än när man just slår sin hund. Jag fattar inte. 

I morgon är det dessutom dags att träffa dinis uppfödare igen. Nu är det längesen men oj vad det ska bli trevligt 🙂 

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *