När livet plötsligt vänder och aldrig blir sig likt igen.

Spread the love

Som många av er redan vet så gick mina båda hundar förlorade i maj tidigare i år. Jag har sörjt, försökte i början att vrida och vända på mig själv för att på minsta smärtsamma sätt berätta det tragiska för E som inte hade en endaste aning om vart hans älskade hundar hade tagit vägen. Det var först några timmar efter jag hade begravt hundarna och hämtat E på dagis när vi kommer innanför dörren i vårat tidigare så otroligt trygga hem när han plötsligt frågar mig, ”Var är mina hundar mamma?” Då insåg jag att det finns inget bra sätt att säga det på så det bara slank ut, ”De har blivit illa skadade av andra hundar så dem gick inte att rädda. Nu är dem ovan molnen, de slipper ha ont och de leker nog med varandra hela långa dagarna” Som väntar så har E tagit hundarnas bortgång väldigt hårt. Han har ofta frågat om dem och vill ha dem tillbaka. Han kom ned förslag om att vi skulle hämta en stege och på så sätt komma åt dem fastän att de var så långt uppe. Nu har olyckan vänt och i onsdags hämtade vi hem en liten italienarprinsessa som har fått namnet Katana 😊 Hon trivs redan som fisken i vattnet och är så otroligt trygg i sig själv. Nu ska jag snart hämta E på dagis så att han också kan få chansen att träffa henne 😊 

Bookmark the permalink.

One Response to När livet plötsligt vänder och aldrig blir sig likt igen.

  1. Maria says:

    Så enormt söt hon är 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *