Trimning av häck och fiddie är den duktigaste i världen! 

Spread the love

Igår var vi hos mamma och pappa och hjälpte dem att klippa häcken som de frågat mig om några gånger. Nu blev det äntligen fint väder så jag tänkte att det var lika bra att göra slag i saken.

Jag hade inte jättehöga förväntningar på hur någon av hundarna skulle bete sig. Zebbe är alltid otroligt lätt att ha med sig och sköter sig för det mesta och fiddie känner vi ju inte jätteväl än. Jag hade bunkrat upp med godis i mängder till hundarna och gosiga filtar att ligga på.

Vi tog fram alla saker och började sakta att klippa häcken. Hon tyckte till en början att maskinen var lite, lite läskig men inte allt för mycket. Hon hoppade sedan runt på gräset och jagade bollar och busade med Zebbe. Hon är en fantastisk liten hund den här guldklimpen. Så enkel i alla väder, hon följde varenda steg jag tog i gräset och ville vara med överallt. Nu ligger hon sött och sussar likt en fågel på min axel.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *